Gameboy på svenska

November 24th, 2007

Jag råkade snubbla över ett svenskt Gameboy-forum, som också har ambitionen att vara en speldatabas, med recensioner. Jag vet inte hur bra de har lyckats hittills, men sidan verkar trevlig, och jag rekommenderar ett besök för dem som är intresserade.

http://www.gameboy.nu

(Tack Småm. Du hjälpte mig hitta sidan utan att ens veta om det. :o )

One Response to “Gameboy på svenska”

  1. Dustin says:

    I can’t read that.. but the idea of combining queries and having multi-color heatmaps would be pretty interesting, except that OWS is not designed to execute multiple queries in that manner.. but, it probably wouldn’t be too hard to implement if you wanted to do it. ;)

Leave a Reply

If you'd rather contact me directly, please use the following e-mail address: It appears that you have Javascript disabled. Please enable it to see my e-mail address.