Hej ni från Medis :D

April 8th, 2007

This Swedish post was meant for a couple of guys I met on a subway station. For you English speakers, this blog will mainly be in English, and anything of interest in this post will be covered later on in the blog.

Chansen finns att ni faktiskt går in på sidan, hehe. Antingen tycker ni detta är skitcoolt, eller att jag är jättetöntig. (Eller både och bara att ni inte vågar erkänna det första.)
Vad ska jag göra med det genomskinliga påskägget, då? Jo jag har byggt en sån här:

… som låter så här.

Och en sån ska jag alltså bygga i påskägget. Varför i ett genomskinligt påskägg? Jo, jag gillar genomskinliga saker eftersom man kan bygga in lysdioder i dem, som lyser så snyggt. Kolla bara på mina Gameboys, som jag gör musik med:

Så, lämna gärna en kommentar nu, så jag vet att ni hittade rätt. (: (Och sen kan ni fortsätta flina)

One Response to “Hej ni från Medis :D”

  1. nim says:

    sjysst blogg, didruk! :D RSS tillaggd!

Leave a Reply

If you'd rather contact me directly, please use the following e-mail address: It appears that you have Javascript disabled. Please enable it to see my e-mail address.